Bezoek

Begeleiding

Beleving

Bewustwording

Beelden, levensverhalen, levensgesprekken, ontmoetingen en beleving vormen samen het beeld op ‘t Buitenland.

Als beeldend kunstenaar stop ik nooit met creëren.
Als spiritueel begeleider help ik mensen op hun levenspad met vragen als: ‘Waar sta ik nu, waar kom ik vandaan en waar wil ik naar toe?’

Mijn begeleiding richt zich op:

Wat heb jij nodig om alles achter je te laten en op reis te gaan of juist thuis te komen van ver?

Durf je te gaan voor jouw droom of reis je alleen in je dromen?

Ben je je bewust van iedere stap in je leven of overkomt het jou?

Vanuit mijn rijke verleden als pelgrim, mijn werk in de hulpverlening en training in mindfulness kan ik je begeleiden op jouw unieke levensreis.

 

 

ALGEMENE BEGELEIDING

Zit je met een vraag, probleem of heb je advies/coaching nodig, in woord en/of  beeld? Maak dan een persoonlijke afspraak.

Kosten: 80 euro per sessie of begeleiding.

KLEUR JE LEVEN

Van tenen naar hoofd of andersom en in verbinding met je hart blijven is een kunst.

We zijn doorgaans ‘hoofdbewoners’ terwijl alle chakra’s in ons lichaam evenveel aandacht vragen om in balans te kunnen zijn.

Om te stralen in eigenheid wordt je gedurende 7 sessies van 2 uur begeleid in de reis langs je eigen kleurenlandschap. Na iedere sessie volgt een persoonlijke thuisopdracht met je eigen unieke mandala als eindresultaat.

Individueel of in een kleine groep (max 4 personen)

Kosten: 75 euro p.p. per sessie.

 

GAIA-BELEVING

Wij zijn vuur, water, aarde, lucht en ten diepste verbonden met de natuur. Moeder Aarde zorgt voor ons en voorziet in alles wat we nodig hebben. Om een antwoord te krijgen op je diepste vragen, verbinding en rust met jezelf te vinden is het fijn om gebruik te maken van de elementen op een natuurlijk helende krachtplek.
De leylijn of aardstraal die over deze plek loopt is niet alleen meetbaar maar ook voelbaar.

In een 3 uur durende sessie kun je kennismaken met de kracht van natuurmagie waarbij al je zintuigen geprikkeld worden en je antwoorden krijgt op het pad dat je (letterlijk) bewandelt.

Kosten: 130 euro (individuele sessie)

 

DREAM IT – WISH IT – DO IT

(Be)leef je droom!

Om daadwerkelijk handen en voeten te geven aan datgene wat je het liefst zou willen moet je eerst op reis met jezelf. Dit is een reis waarbij je veilig thuis mag komen na je eigen wereld te hebben verkend vol (on)mogelijkheden en (on)zichtbare kansen.

Omarm jezelf en je angsten, ervaar de kracht van het nu en laat je verleden niet je toekomst bepalen.

Via meditatie en mindfulness kom je op adem en worden dromen realiteit.

Afhankelijk van je eigen bagage zijn één of meerdere sessies van 2 uur mogelijk.

Kosten: 80 euro per sessie (individuele sessie)

 

HEEL MIJN LEVEN

De natuurlijke cirkel van het leven met de symboliek van elk levensjaar als ook cycli met levensfasen is een oeroude wijsheid die we veelal vergeten zijn. Veel natuurreligies putten kracht en wijsheid in het besef dat wij als onderdeel van het geheel moeten meebewegen door de lente, zomer, herfst naar de winter van ons leven.

Iedere sessie is een mooie reis vol bewustwording van je eigen levenspad tot nu toe. Ontdek wat hoort bij wie jij bent op dit moment in één of meerdere sessies van 2 uur.

Kosten: 80 euro per sessie (individuele sessie)