inspiratie

In het woord ‘inspiratie’ zit spirit of spiritueel. Nagenoeg alles is een inspiratiebron voor mij. Hoe aards ik ook ben, soms voel ik me niet van deze wereld en zoek mijn antwoorden in vooral datgene wat me toevalt of overvalt. Ontmoetingen, gebeurtenissen en wake-up calls als ‘lessen’ komen iedere dag voorbij in wat voor vorm dan ook. Dat is voor mij de kern van spiritualiteit waarbij ik geloof dat er geen toeval bestaat.

Ik heb veel geleerd uit alle wijze lessen van Moeder Aarde waarbij de dieren onlosmakelijk in mijn leven horen.
Maar ook de levenslessen uit de Boeddhistische leer vertaald in de praktische invulling van mindfulness helpen mij op zielsniveau antwoorden te vinden.

Andere opvattingen, culturen en anders-denkenden dagen mij uit om te zoeken naar wie ik wil zijn. Zoals ik mezelf laat inspireren, hoop ik voor anderen ook een inspiratiebron te kunnen zijn: zoek je grenzen op, althans verken ze, loop niet altijd over gebaande paden want alleen door te ervaren leer je.

Ik ben een open boek; een grote verzameling van veel kostbare inspiratiebronnen.  Ik kan goed verhalen vertellen, gericht op actie en ik probeer vorm te geven aan de hoeveelheid van alles. Ik reis door de dag en word aangeraakt door wat ik zie, hoor en ondervind.
Op weg om alles wat ik vind bij elkaar te brengen en er een geheel van te maken als creator.

Ik ben als een pelgrim om ‘ergens’ te komen over toppen en dalen. Alleen of tezamen in een steeds veranderende omgeving.
Meestal naar buiten gekeerd met een rijkdom om te delen.

My life is a pelgrimage without a dull moment!